Een klein team

Een persoonlijke benadering staat in ons werk voor op. Doordat we in een klein team werken, heb je altijd te maken met de persoon die ook het werk voor je uitvoert. Geen accountmanagers of projectleiders die het contact leggen en vervolgens de opdracht neer moeten leggen bij de achterban. Je hebt een ontwerpopdracht die kun je kwijt bij de ontwerpster en als je een technische vraag of opdracht heeft kun je meteen sparren met onze techneuten.

 

Kortom: ben je op zoek naar een betrokken bedrijf die voor jou een grafisch ontwerp en/of website kan realiseren, neem dan contact op met Moune Reclame & Webdesign Akkrum.

 

Contact

Centraal gelegen

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum, op 15 minuten rijden van Leeuwarden of Heerenveen, heel centraal gelegen in Friesland. Ook prima te bereiken met de trein, het station ligt op steenworp afstand van ons kantoor. Uiteraard is ons werkgebied niet aan afstand gebonden, maar wij merken bij onze klanten dat een reclamebureau in de regio toch de voorkeur heeft.

 

Buiten de regio? Woon je buiten Friesland dan vormt dit geen obstakel en maken we ook graag een afspraak! Na een persoonlijke kennismaking bij jou of bij ons kunnen wij in deze digitale wereld ook prima op afstand communiceren en de gewenste opdrachten voor je uitvoeren.

  

"We zijn zo enthousiast over onze nieuwe website! Zo mooi gedaan - groot compliment van ons"

  

"Ik vroeg een eenvoudige website, maar dit is veel meer. Eenvoudig in gebruik, maar uiterst compleet en stijlvol. Top"

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation