Beheer van uw website of webwinkel

Alle websites die wij maken worden geleverd met de gebruiksvriendelijke Moune Manager, het Content Management Systeem (CMS) van Moune. Dat wil zeggen dat de layout en het stramien van de website door ons volgens het ontwerp worden gemaakt, maar de inhoud (tekst en afbeeldingen) kan eenvoudig door jou als gebruiker zelf worden ingevuld. 

Het beheersysteem is zo ingericht dat je alleen te maken hebt met de functies die jouw website heeft. Het beheer is daardoor erg eenvoudig. Dit in tegenstelling tot veel open-source systemen waarbij het beheer niet specifiek is afgesteld op jouw website (maar algemeen) waardoor het systeem vaak erg ingewikkeld is. Ook bieden Open Source websites nogal wat haken en ogen als de updates en de juiste plugins niet bijgehouden worden, maar ook het instellen van back-ups is niet standaard inbegrepen en moet regelmatig worden bijgewerkt. Bij ons systeem heb je hier geen problemen mee, wij nemen je al die zorg uit handen.

 

SEO | zoekmachine optimalisatie

Een basis website bestaat uit een homepagina en vervolgpagina's. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie / SEO een onderdeel van onze basis website.

Met de module SEO (Search Engine Optimalisation) wordt je website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit houdt in dat je website technisch zo in elkaar wordt gezet dat zoekmachines als Google jouw website optimaal kunnen bekijken en indexeren. Maar...het belangrijkste om goed gevonden te worden in Google ben je zelf! Jij moet zorgen dat je de website voorziet van zoveel mogelijke relevante informatie. De Moune Manager reikt je de mogelijkheden aan.

 

Aanvullingen

De basis website of webwinkel kan met extra modules worden uitgebreid. Denk een aan het publiceren van je website in meerdere talen, of houdt je klanten op de hoogte door regelmatig nieuwsbrieven te versturen. Een online agenda en reserveringsmodule kan ook handig zijn als je een restaurant, salon of vakantiehuis hebt waarvoor gereserveerd kan worden. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

 

Nieuwsbrief Reserveringsysteem

Eigen Content Management Systeem

Wij werken met een eigen Content Management Systeem en hosten onze websites zelf op eigen servers. Onderhoud, updates, backups en service zitten bij onze websites altijd inbegrepen. Het laten bouwen en onderhouden van websites is een investering, maar wij zorgen ervoor dat je website altijd bij de tijd is. Veilig, functioneel en stabiel. Wij hebben bewust gekozen voor een eigen systeem en geen open source pakket.

 

Waarom geen Wordpress?

Als startende ondernemer ken je misschien wel iemand die een website voor je in elkaar kan zetten tegen geringe kosten. Dat is natuurlijk mooi, maar het is wel belangrijk dat je goed weet waar de site in wordt opgebouwd en hoe het onderhoud hiervan is. Wellicht dat je de hosting zelf moet regelen en heb je weleens gedacht aan het bijwerken en onderhouden van open source systemen? Wordpress is natuurlijk een platform dat wereldwijd gebruikt wordt en waarin veel mogelijkheden zitten. Naast design en content management is het updaten erg belangrijk. Veel ondernemers staan hier niet bij stil en zijn in eerste instantie blij met hun nieuwe website. Echter als er daarna niets meer aan gedaan wordt dan zal het snel bergafwaarts gaan met je website.


Wat je moet weten over Wordpress websites

Om met je WordPress website succesvol te blijven, is regelmatig onderhoud en het maken van backups essentieel. Als je dit niet doet gaan de functionaliteit, stabiliteit en niet geheel onbelangrijk de veiligheid verloren. Bovendien kan een WP site gehacked worden als de updates niet geinstalleerd zijn. Of stel je voor dat je resultaten in Google plotseling verdwijnen. Het onderhouden van WordPress is een lastige klus om te doen en kent ook risico’s. Het onderhouden omvat namelijk meer dan alleen de knop “bijwerken” aan te klikken en een plugin installeren. Als je niet weet wat je doet, kan het verkeerd uitpakken. Kortom een complexe materie als je er zelf geen kaas van hebt gegeten. Maak daarom duidelijke afspraken met degene die de website voor je maakt over het onderhoud.

 

Door onze jarenlange ervaring en met inmiddels tientallen websites in ons beheer zorgen wij voor een uitstekende hosting, onderhoud en service en heb je daar zelf geen omkijken naar.

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation