Mailings

Een digitale nieuwsbrief kun je voor veel doeleinden inzetten. Houd je (potentiele) klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, diensten of producten. Digitale nieuwsbrieven versturen is tegenwoordig nog steeds actueel en kan veel betekenen voor een bedrijf of product. Wij helpen je graag met het opzetten van een nieuwsbriefcampagne. 

 

Een nieuwsbrief maken kan in ons CMS systeem

Zie je op tegen het maken van een nieuwsbrief? Wij bieden graag onze hulp. In principe kun je zonder veel technische kennis een nieuwsbrief maken en versturen. Maar uitbesteden kan natuurlijk ook. Geef ons een opzet voor de inhoud, wij verzorgen de rest. Uiteraard versturen we eerst concepten totdat de nieuwsbrief perfect is, en dan versturen wij het naar een geselecteerde groep abonnees. Vanzelfsprekend is een nieuwsbrief responsive, zodat hij op elk apparaat goed te lezen is.

 

Het is ook mogelijk om nieuwsgroepen aan te maken. Op deze manier kunnen mensen zich inschrijven voor een bepaalde nieuwscategorie. Heeft u bijvoorbeeld meerdere diensten dan kunt u ervoor kiezen om uw klanten heel gericht van informatie te voorzien.

Verzending

Voor de verzending werken wij met een eigen verzendsysteem dat gebaseerd is op Amazon. 

 

Statistieken

Levert het versturen van de nieuwsbrief de gewenste reactie op? Dit kun je allemaal uit de statistieken halen die aan de nieuwsbriefmodule gekoppeld zijn. Op deze manier kun je de volgende keer bijsturen op inhoud om nog een grotere groep te bereiken.

 

Referenties

De volgende klanten verzorgen zelf de opmaak en verzending vanuit ons systeem:

  • Z8
  • Dreamteater
  • Akkrumer Goedland
  • VOAN
  • Prego Zeilzwerven
  • LiF Wonen

Portfolio

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation