We bieden een compleet pakket: van ontwerp tot technische realisatie

Een website voor jouw bedrijf is in deze tijd niet meer weg te denken! Door de korte lijnen tussen ontwerp en uitvoering kunnen wij een goed, verzorgd en compleet product leveren.


Lees meer over: 

Techniek

Het ontwerp van een website is minstens zo belangrijk als de uitvoering. Om dit moeiteloos op elkaar aan te laten sluiten bieden wij daarom altijd een compleet pakket aan. Het uiterlijk van de website moet passen bij jouw bedrijf en de functionele aspecten voor de bezoeker moet ook kloppen. Al onze websites worden door ons zelf gebouwd. Het beheer van de website gaat via ons eigen Content Management Systeem. Dit systeem is eenvoudig en duidelijk.

 

Lees meer

 

Responsive webdesign

Tegenwoordig worden websites vanaf zoveel verschillende apparaten en schermgroottes bezocht. Daarom is de techniek ontstaan die responsive webdesign heet. De website wordt aangepast aan het schermformaat van elk apparaat. Het doel van responsive webdesign is dat een bezoeker de website op een prettige manier kan lezen op elk apparaat, of men nu een breedbeeld laptop, tablet of smartphone heeft. Al onze websites worden responsive gemaakt.

 

1-page-website

Wil je een betrouwbare website van hoge kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor een 1-page website met een professionele uitstraling. Op zeer korte termijn kunnen wij een mooie one-page website opzetten. Wij denken mee over de gewenste uitstraling, invulling en indeling van jouw website. 

 

Dat wil ik

 

Sulver webpakket

Sulver is een website-pakket boordevol opties en functionaliteiten waarmee je in korte tijd een complete website kunt opzetten. Het systeem is gekoppeld aan ons eigen beheersysteem zodat het mogelijk is voor de klant om zelf het beheer te doen. Het voordeel van het werken met een Sulver-website zijn de uitgebreide opties, de snelheid, performance, back-ups en het up-to-date blijven.

 

Dit wil ik

 

Maatwerk website

Het uiterlijk van de website moet passen bij jouw bedrijf. Wil je meer dan een basis webpakket? Doordat wij met een eigen systeem werken is (bijna) niets onmogelijk qua ontwerp. Wij maken daarom graag een website helemaal op maat voor jouw bedrijf. Een website die helemaal aansluit bij je wensen. In het ontwerptraject kunnen wij een of meerdere ontwerpen voor je maken.

 

Dit wil ik

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation