Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

We bieden een compleet pakket: van ontwerp tot technische realisatie

Een website voor uw bedrijf is in deze tijd niet meer weg te denken! Daardoor is het een zeer belangrijk communicatiemiddel voor ieder bedrijf geworden. Het kan voor de bezoeker een beslissend onderdeel zijn om wel of niet contact met u op te nemen of een product in uw webwinkel te kopen. 

 

Korte lijnen

Ziet uw website er betrouwbaar uit, is het stijlvol maar ook duidelijk en functioneel? Dat zijn allemaal aspecten waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Wij maken dan ook graag een passend ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Door de korte lijnen tussen ontwerp en uitvoering kunnen wij een goed, verzorgd product maken.

 

Meer informatie

Responsive webdesign

De afgelopen jaren is er heel wat gebeurd op het gebied van webdesign en de techniek erachter. Zo is "responsive webdesign" ontstaan omdat in de afgelopen jaren tablets en smartphones bij ons zijn geintroduceerd. Voorheen bekeek men een website vanaf een vaste computer met een lage schermresolutie. Tegenwoordig worden websites vanaf zoveel verschillende apparaten en schermgroottes bezocht dat het bijna onmogelijk is om een website voor elk apparaat toegankelijk te houden. Daarom is de techniek ontstaan die responsive webdesign heet. En de naam zegt het al, de website "reageert" hierop. Al onze websites worden responsive gemaakt.

 

Door een website „responsive” te maken zorgt de techniek ervoor dat een website aangepast wordt aan het schermformaat van elk apparaat. Met deze techniek worden er in de website een aantal breekpunten gedefinieerd, zodra een gebruiker onder een breekpunt komt, wordt de inhoud anders op het scherm getoond. De volgorde van elementen kan bijvoorbeeld anders worden weergegeven of een menu kan veranderen in een uitklapmenu. Het doel van responsive webdesign is dat een bezoeker de website op een prettige manier kan lezen op elk apparaat, of men nu een breedbeeld laptop, tablet of smartphone heeft. 

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation