We bieden een compleet pakket: van ontwerp tot technische realisatie

Een website voor jouw bedrijf is in deze tijd niet meer weg te denken! Daardoor is het een zeer belangrijk communicatiemiddel voor ieder bedrijf geworden. Ziet je website er betrouwbaar uit, is het stijlvol maar ook duidelijk en functioneel? Dat zijn allemaal aspecten waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Door de korte lijnen tussen ontwerp en uitvoering kunnen wij een goed, verzorgd en compleet product leveren.


Lees meer over: 

Techniek

Het ontwerp van een website is minstens zo belangrijk als de uitvoering. Om dit moeiteloos op elkaar aan te laten sluiten bieden wij daarom altijd een compleet pakket aan. Een website ontwerp gaat altijd gekoppeld aan de techniek. Het uiterlijk van de website moet passen bij jouw bedirjf, maar het beheren van de website moet ook passen bij jouw bedrijf! Daarnaast zijn de functionele aspecten voor de bezoeker op uw website ook erg belangrijk. Het geheel moet kloppen. Al onze websites worden door ons zelf gebouwd. Een website kan daarom helemaal worden aangepast op jouw eisen en wensen, zowel qua layout als functionaliteit. Het beheer van de website gaat via ons eigen Content Management Systeem. Dit systeem is eenvoudig en duidelijk.

 

Lees meer

Responsive webdesign

De afgelopen jaren is er heel wat gebeurd op het gebied van webdesign en de techniek erachter. Zo is "responsive webdesign" ontstaan omdat in de afgelopen jaren tablets en smartphones bij ons zijn geintroduceerd. Tegenwoordig worden websites vanaf zoveel verschillende apparaten en schermgroottes bezocht. Daarom is de techniek ontstaan die responsive webdesign heet. De website wordt aangepast aan het schermformaat van elk apparaat. De volgorde van elementen kan bijvoorbeeld anders worden weergegeven of een menu kan veranderen in een uitklapmenu. Het doel van responsive webdesign is dat een bezoeker de website op een prettige manier kan lezen op elk apparaat, of men nu een breedbeeld laptop, tablet of smartphone heeft. Al onze websites worden responsive gemaakt.

 

1-page-website

Wil je een betrouwbare website van hoge kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor een 1-page website met een professionele uitstraling. Op zeer korte termijn kunnen wij een mooie one-page website opzetten. Wij denken mee over de gewenste uitstraling, invulling en indeling van jouw website. 

 

Dat wil ik

 

Sulver webpakket

Sulver is een website-pakket boordevol opties en functionaliteiten waarmee je in korte tijd een complete website kunt opzetten. Het systeem is gekoppeld aan ons eigen beheersysteem zodat het mogelijk is voor de klant om zelf het beheer te doen. Het voordeel van het werken met een Sulver-website zijn de uitgebreide opties, de snelheid, performance, back-ups en het up-to-date blijven.

 

Dit wil ik

 

Maatwerk website

Het uiterlijk van de website moet passen bij jouw bedrijf. Wil je meer dan een basis webpakket? Doordat wij met een eigen systeem werken is (bijna) niets onmogelijk qua ontwerp. Wij maken daarom graag een website helemaal op maat voor jouw bedrijf. Een website die helemaal aansluit bij je wensen. In het ontwerptraject kunnen wij een of meerdere ontwerpen voor je maken.

 

Dit wil ik

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation