Naast het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij tevens de bijbehorende diensten als webhosting en mailhosting.

 

Webhosting

Webhosting is het aanbieden van ruimte voor het opslaan van uw website. Ons eigen Cloudplatform biedt hiervoor allerlei mogelijkheden, aangepast op uw situatie.

 

webhosting

 

 

 

Mailhosting

Mailhosting bieden wij aan in de vorm van Hosted Exchange. Deze emailhosting gebeurt online en hierbij geven wij een 99,9% uptime garantie. Hosted Exchange is uitermate geschikt om overal toegang te hebben tot uw emails, agenda en contactpersonen. Ook kunt u deze vorm van e-mail eenvoudig overnemen op uw tablet, I-pad en smartphone.

 

Hosted Exchange

Full-service

We bieden graag een full-service oplossing (online en offline) om onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen te kunnen nemen. Persoonlijk contact met onze klanten staat in ons werk voorop en door de fijne samenwerking ontstaan vaak de beste en meest creatieve oplossingen. 

 

Creatie en techniek gaan bij ons hand in hand. Wij ontwerpen logo's, brochures, flyers, folders, vlaggen en meer. Daarnaast richten wij ons op het ontwikkelen van stijlvolle, functionele websites. Het is mogelijk om te werken met ons Sulver-webpakket of te kiezen voor een maatwerk website of webshop. Doordat wij alles in huis bedenken en maken kunnen we vaak een passende oplossing bieden.

 

Nieuws

ipad-vanrogge-pagina

Van Rogge

Nieuwe website

 
ipad-chalet-marienberg-reserve

Reserveringssysteem

Steeds meer websites met ons reserveringssyteem

 

Portfolio

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation