Naast het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij tevens de bijbehorende diensten als webhosting en mailhosting.

 

Webhosting

Webhosting is het aanbieden van ruimte voor het opslaan van uw website. Ons eigen Cloudplatform biedt hiervoor allerlei mogelijkheden, aangepast op uw situatie.

 

webhosting

 

 

 

Mailhosting

Mailhosting bieden wij aan in de vorm van Hosted Exchange. Deze emailhosting gebeurt online en hierbij geven wij een 99,9% uptime garantie. Hosted Exchange is uitermate geschikt om overal toegang te hebben tot uw emails, agenda en contactpersonen. Ook kunt u deze vorm van e-mail eenvoudig overnemen op uw tablet, I-pad en smartphone.

 

Hosted Exchange

Portfolio

Full-service

Bij Moune streven we naar een naadloze full-service ervaring, zowel online als offline. Persoonlijk contact met onze klanten staat centraal, wat leidt tot de meest creatieve en effectieve oplossingen.

 

Bij Moune gaan creatie en techniek hand in hand. Wij ontwerpen diverse elementen zoals logo's, brochures, flyers, folders en vlaggen. Daarnaast specialiseren wij ons in het ontwikkelen van stijlvolle en functionele websites. Kies voor ons Sulver-webpakket of ga voor een op maat gemaakte website of webshop. Met alles onder één dak bieden wij vaak snel passende oplossingen.

Nieuws

ipad-vanrogge-pagina

Van Rogge

Nieuwe website

 
ipad-chalet-marienberg-reserve

Reserveringssysteem

Steeds meer websites met ons reserveringssyteem

 

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation