Een professionele webwinkel

Internet wordt voor veel bedrijven een steeds belangrijker kanaal om producten en diensten te promoten, maar ook om te verkopen. Mensen gaan steeds vaker vanuit de luie stoel hun aankopen via internet doen.

 

In de afgelopen jaren hebben wij ons helemaal toegelegd op het ontwikkelen van webwinkels.

 

Voorbeelden van webwinkels die wij hebben gemaakt:

 

Techniek

Alle webwinkels die wij maken worden gekoppeld aan ons eigen beheersysteem: Moune Manager (Content Management Systeem).

De Moune Manager is zo ingericht dat het aanmaken van producten en categorieën helemaal door jou als gebruiker zelf kan worden gedaan. Het koppelen van productkleuren, prijsvariaties en voorraden is eenvoudig. Op maat kunnen er nog specifieke productkenmerken worden toegevoegd. Daarnaast is het afhandelen van bestellingen helemaal toe te spitsen op de wensen van de klant.

 

Pakketdienst 

Verstuur je pakketten met een transporteur? In de Moune Manager kun je orders afhandelen waardoor de klant automatisch een mail krijgt met een track&trace nummer. Hiermee kan de klant zijn pakket online volgen. Wij kunnen koppelingen maken tussen de website en het systeem van de transporteur (zoals PostNL, GLS, DHL).

 

De mogelijkheden van onze webwinkels zijn zeer uitgebreid en niet in een paar zinnen te beschrijven. Als je geïnteresseerd bent in dit product dan kun je contact met ons opnemen zodat wij je een voorbeeldwebwinkel kunnen tonen met uitgebreide toelichting.

Portfolio

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation