Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

Internet wordt voor veel bedrijven een steeds belangrijker kanaal om producten en diensten te promoten, maar ook om te verkopen. Mensen gaan steeds vaker vanuit de luie stoel hun aankopen via internet doen.

 

In de afgelopen jaren hebben wij ons helemaal toegelegd op het ontwikkelen van webwinkels.

 

Layout

Als eerste is hierbij de layout en indeling van belang. In tegenstelling tot vele andere internetbedrijven worden onze webwinkels helemaal op maat ontwikkeld. Hierdoor kan de layout helemaal op wens worden gemaakt. Niets is standaard en daarmee onderscheidt u zich weer van andere winkels op internet.   

 

Techniek

Alle webwinkels die wij maken worden gekoppeld aan ons eigen beheersysteem: Moune Manager (Content Management Systeem).

De Moune Manager is zo ingericht dat het aanmaken van producten en categorieën helemaal door u als gebruiker zelf kan worden gedaan. Het koppelen van productkleuren, prijsvariaties en voorraden is eenvoudig. Op maat kunnen er nog specifieke productkenmerken worden toegevoegd. Daarnaast is het afhandelen van bestellingen helemaal toe te spitsen op de wensen van de klant.

 

De mogelijkheden van onze webwinkels zijn zeer uitgebreid en niet in een paar zinnen te beschrijven. Als u geïnteresseerd bent in dit product dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u een voorbeeldwebwinkel kunnen tonen met uitgebreide toelichting.

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation

Portfolio

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring
Velden met een * zijn verplicht in te vullen. 

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

 

Bel voor een afspraak en kom eens langs voor een kopje koffie!

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl