3 webpakketten

Afhankelijk van je wensen over inhoud, layout en functionaliteit heb je keuze uit 3 pakketten om een nieuwe website te laten maken.


1. One-page-website

Heb je behoefte aan een mooie website, maar hoef je geen ellenlange teksten en meerdere pagina’s? Dan is een One-Page-Website wellicht iets voor jou!

Deze website is eenvoudig, stijlvol, betrouwbaar en van goede kwaliteit, en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs! Met korte doorlooptijd kunnen wij een mooie one-page website voor je opzetten. Wij denken mee over de gewenste uitstraling, invulling en indeling. 

 

2. Sulver webpakket

Sulver is het websitepakket van Moune, boordevol opties en functionaliteiten waarmee je in korte tijd een complete website met meerdere pagina's kunt opzetten. Door de handige tools kan alles naar wens worden ingesteld: kleuren, logo, fotosliders, grids, fotoboeken, formulieren etc. Het systeem is gekoppeld aan ons eigen beheersysteem en is toegankelijk zodat het mogelijk is voor de klant om zelf het beheer te doen. Doordat een Sulver-website in secties op te bouwen is ziet elke site er eigen en uniek uit. Sulver is responsive en daardoor goed leesbaar op alle apparaten. De voordelen van het werken met een Sulver-website zijn de uitgebreide opties (binnen het stramien van de template), de snelheid, performance, back-ups en het up-to-date blijven.

Korte doorlooptijd

Een ander voordeel van het inzetten van de 1-page-website en het Sulver webpakket is de snelle doorlooptijd. Kies je voor een 1-page website dan kan jouw website binnen 2 werkdagen online staan. Afhankelijk van beschikbare teksten en beeldmateriaal. Vaak ondersteunen wij bij het kiezen van de juiste beelden of selecteren wij stockfoto's die passen bij de organisatie. Ook het redigeren of aanvullen van aangeleverde teksten kunnen wij op ons nemen. Heb je nieuw beeldmateriaal nodig of wil je teksten laten schrijven voor de website? Ook dat kan, maar heeft uiteraard wel invloed op de doorlooptijd. In ons netwerk hebben wij tekstschrijvers en fotografen die wij hiervoor in kunnen zetten. Een voorbeeld van fotografie op locatie bij het bedrijf zijn:

Zorgcentrum het Bildt en Salarisbureau Hofstee en Kruisinga3. Maatwerk

Het uiterlijk van de website moet passen bij je organisatie. Wil je meer dan onze basis webpakketten? Doordat wij met een eigen systeem werken is (bijna) niets onmogelijk qua ontwerp. Wij maken daarom graag een website helemaal op maat voor jouw bedrijf. Een website die helemaal aansluit bij jouw wensen. In het ontwerptraject kunnen wij een of meerdere ontwerpen voor je maken.

 

Contact


 

1-page-website

Wil je een betrouwbare website van hoge kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor een 1-page website met een professionele uitstraling. Op zeer korte termijn kunnen wij een mooie one-page website opzetten. Wij denken mee over de gewenste uitstraling, invulling en indeling van jouw website. 

 

Dat wil ik

 

Sulver webpakket

Sulver is een website-pakket boordevol opties en functionaliteiten waarmee je in korte tijd een complete website kunt opzetten. Het systeem is gekoppeld aan ons eigen beheersysteem zodat het mogelijk is voor de klant om zelf het beheer te doen. Het voordeel van het werken met een Sulver-website zijn de uitgebreide opties, de snelheid, performance, back-ups en het up-to-date blijven.

 

Dit wil ik

 

Maatwerk website

Het uiterlijk van de website moet passen bij jouw bedrijf. Wil je meer dan een basis webpakket? Doordat wij met een eigen systeem werken is (bijna) niets onmogelijk qua ontwerp. Wij maken daarom graag een website helemaal op maat voor jouw bedrijf. Een website die helemaal aansluit bij je wensen. In het ontwerptraject kunnen wij een of meerdere ontwerpen voor je maken.

 

Dit wil ik

Portfolio

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation