Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

Vormgeving

Het uiterlijk van de website moet passen bij uw organisatie. Doordat wij met een eigen systeem werken is (bijna) niets onmogelijk qua ontwerp. Wij maken daarom graag een website helemaal op maat voor uw bedrijf. Een website die helemaal aansluit bij uw (huis)stijl en kleuren. Een website van Moune past bij u! In het ontwerptraject kunnen wij - afhankelijk van de afspraken die we met elkaar maken - een of meerdere ontwerpen voor u maken.

 

Het ontwerp van een website is minstens zo belangrijk als de uitvoering. Om dit moeiteloos op elkaar aan te laten sluiten bieden wij daarom altijd een compleet pakket aan. Een website ontwerp gaat altijd gekoppeld aan de techniek.

Techniek

Het uiterlijk van de website moet passen bij uw organisatie, maar het beheren van de website moet ook passen bij uw organisatie! 

Daarnaast zijn de functionele aspecten voor de bezoeker op uw website ook erg belangrijk. Als de bezoeker niet in een paar muisklikken vindt wat hij zoekt dan is hij snel weer weg en zal ook niet zo snel weer terug komen. Het geheel moet kloppen. 

 

Al onze websites worden op maat gemaakt en door ons zelf gebouwd. Een website kan daarom helemaal worden aangepast op uw eisen en wensen, zowel qua layout als functionaliteit.

Portfolio

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation