Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

Sulver

Sulver is het website-pakket van Moune, boordevol opties en functionaliteiten waarmee je in korte tijd een complete website kunt opzetten. Door de handige tools kan alles naar wens worden ingesteld: kleuren, logo, fotosliders, grids, fotoboeken, formulieren etc. Het systeem is gekoppeld aan ons eigen beheersysteem en is toegankelijk zodat het mogelijk is voor de klant om zelf het beheer te doen. Doordat een Sulver-website in secties op te bouwen is ziet elke site er eigen en uniek uit. Sulver is responsive en daardoor goed leesbaar op alle apparaten. Het voordeel van het werken met een Sulver-website zijn de uitgebreide opties (binnen het stramien van de template), de snelheid, performance, back-ups en het up-to-date blijven.

 

Korte doorlooptijd

Een ander voordeel van het inzetten van het Sulver-pakket is de snelle doorlooptijd. Kiest u voor Sulver dan kan uw website binnen enkele weken online staan. Afhankelijk van beschikbare teksten en beeldmateriaal. Vaak ondersteunen wij bij het kiezen van de juiste beelden of selecteren wij stockfoto's die passen bij de organisatie. Ook het redigeren of aanvullen van aangeleverde teksten kunnen wij op ons nemen. Heeft u nieuw beeldmateriaal nodig of wilt u uw teksten laten schrijven voor de website? Ook dat kan. In ons netwerk hebben wij tekstschrijvers en fotografen die wij hiervoor in kunnen zetten. Een voorbeeld van fotografie op locatie bij het bedrijf zijn:

Zorgcentrum het Bildt en Salarisbureau Hofstee en Kruisinga

 

Maatwerk

Het uiterlijk van de website moet passen bij uw organisatie. Wilt u meer dan een vaste template (Sulver)? Doordat wij met een eigen systeem werken is (bijna) niets onmogelijk qua ontwerp. Wij maken daarom graag een website helemaal op maat voor uw bedrijf. Een website die helemaal aansluit bij uw wensen. Een website van Moune past bij u! In het ontwerptraject kunnen wij - afhankelijk van de afspraken die we met elkaar maken - een of meerdere ontwerpen voor u maken.

Techniek

Het ontwerp van een website is minstens zo belangrijk als de uitvoering. Om dit moeiteloos op elkaar aan te laten sluiten bieden wij daarom altijd een compleet pakket aan. Een website ontwerp gaat altijd gekoppeld aan de techniek.

 

Het uiterlijk van de website moet passen bij uw organisatie, maar het beheren van de website moet ook passen bij uw organisatie! 

Daarnaast zijn de functionele aspecten voor de bezoeker op uw website ook erg belangrijk. Als de bezoeker niet in een paar muisklikken vindt wat hij zoekt dan is hij snel weer weg en zal ook niet zo snel weer terug komen. Het geheel moet kloppen. 

 

Al onze websites worden door ons zelf gebouwd. Een website kan daarom helemaal worden aangepast op uw eisen en wensen, zowel qua layout als functionaliteit. Het beheer van de website gaat via ons eigen Conten Managemtn Systeem. Dit systeem is eenvoudig en duidelijk.

 

Lees meer

Portfolio

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation