Online een vakantieverblijf reserveren

Met het online boekingssysteem kunnen bezoekers op de site binnen een paar stappen een verblijf reserveren. In de kalender wordt weergeven welke data beschikbaar zijn, de bezoeker kan een datum selecteren die vrij is. Vervolgens kan gekozen worden voor extra opties en dient het aantal personen ingevuld te worden. Als laatste kunnen alle persoonlijke gegevens, om de reservering rond te maken, ingevuld worden. Een voordeel van dit reserveringssysteem is dat men niet doorgestuurd wordt naar een andere site.

 

Voorbeeld van een Sulver website met reserveringssysteem

Het betreft een vakantiewoning die verhuurd wordt. Specifieke punten die bij dit vakantieverblijf aan de orde kwamen zijn: hoog- en laagseizoen met verschillende tarieven, lang weekend kan alleen geboekt worden buiten schoolvakanties, verblijfskosten gelden per persoon (huur je de woning alleen, dan betaal je minder per nacht dan wanneer je met 4 personen komt). Neem een kijkje op de site van Leenhuysakkrum.nl

 

Wil je weten of dit systeem ook kan worden geïntegreerd in jouw Moune website of heb je andere wensen? Neem contact met ons op. De technische mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

 

Contact

 

 

Voorbeeld online boeken

 

 

Probeer het uit

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation