Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

Continu in beweging

 

"Moune" is de Friese " vertaling van molen. Met onze Friese achtergrond hebben wij bewust gekozen voor een Friese bedrijfsnaam. 

De molen staat bij ons voor het continu in beweging zijn, het altijd zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en het creatieve proces dat nooit stil staat!

 

Moune is een reclamebureau in Akkrum met jarenlange ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken als Z8, Klaes&Myra's, Studio 365 en Love2Wait. Daarnaast werken we voor bedrijven als Glazz.nl, Effectus-HR, HR Groep, Zeilschool Pean, Zorgcentrum het Bildt, Koster Eurotransport, Prego Zeilzwerven en WoodNess Pizza.

Complete oplossing

 

Graag bieden we onze klanten een complete oplossing (online en offline) zodat wij zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen. Persoonlijk contact staat in ons werk voorop en door de fijne samenwerking ontstaan vaak de beste en meest creatieve oplossingen. 

 

Akkrum is uitstekend bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Op circa 15 minuten reisafstand van Leeuwarden hebben wij ons reclamebureau gevestigd.

Onze klanten

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation