Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

"Moune" is de Friese " vertaling van molen. Met onze Friese achtergrond hebben wij bewust gekozen voor een Friese bedrijfsnaam. 

De molen staat bij ons voor het continu in beweging zijn, het altijd zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en het creatieve proces dat nooit stil staat!

 

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken als Z8, Klaes&Myra's, Love2Wait en Meyco. En zowel lokaal als internationaal werken we voor bedrijven als Glazz.nl, b-boo baby&lifestyle GmbH, Effectus-HR, Jats, HR Groep, Zeilschool Pean, Zorgcentrum het Bildt en Kids&Animals.

Graag bieden we onze klanten een complete oplossing (online en offline) zodat wij zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen. Persoonlijk contact staat in ons werk voorop en door de fijne samenwerking ontstaan vaak de beste en meest creatieve oplossingen. 

 

Akkrum is uitstekend bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Op circa 15 minuten reisafstand van Leeuwarden hebben wij ons reclamebureau gevestigd.

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation

Onze klanten

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring
Velden met een * zijn verplicht in te vullen. 

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

 

Bel voor een afspraak en kom eens langs voor een kopje koffie!

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl