Het team

Moune brengt creativiteit en techniek samen! Met aan de ene zijde volop creativiteit en aan de andere zijde de techniek die de vormgeving van de websites tot leven brengt in een goedwerkend systeem. Onlosmakelijk aan elkaar verbonden, maar ieder zijn expertise.

 

team-frouwkjenauta


Frouwkje Nauta is grafisch vormgeefster en en geeft alle communicatiemiddelen vorm. Naast het creatieve onderdeel denkt ze ook graag mee over invulling van de websites en het inzetten van reclamecampagnes. 


team-wietselemstra
Wietse Lemstra heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites en is gespecialiseerd in het maken van connecties tussen website en content management, boekhoudkundige systemen en warehouse facilities.

 

Naast deze twee vaste gezichten werken wij samen met freelancers die projectmatig of wekelijks een aantal uren met ons meewerken. Dit houdt ons als team ook bij de tijd en hebben we sparringspartners om (ingewikkelde) projecten aan te pakken.

Continu in beweging

"Moune" is de Friese " vertaling van molen. Met onze Friese achtergrond hebben wij bewust gekozen voor een Friese bedrijfsnaam. 

De molen staat bij ons voor het continu in beweging zijn, het altijd zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en het creatieve proces dat nooit stil staat!

 

Ervaring

Moune is een reclamebureau in Akkrum met jarenlange ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken als Z8, Klaes&Myra's, Studio 365 en Love2Wait. Daarnaast werken we voor bedrijven als Glazz.nl, Effectus-HR, HR Groep, Zeilschool Pean, Zorgcentrum het Bildt, Koster Eurotransport, Prego Zeilzwerven en WoodNess Pizza.

Complete oplossing

Graag bieden we onze klanten een complete oplossing (online en offline) zodat wij zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen. Persoonlijk contact staat in ons werk voorop en door de fijne samenwerking ontstaan vaak de beste en meest creatieve oplossingen. 

 

Akkrum is uitstekend bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Op circa 15 minuten reisafstand van Leeuwarden hebben wij ons reclamebureau gevestigd.

Onze klanten

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation