Het team

Moune brengt creativiteit en techniek samen! Met aan de ene zijde volop creativiteit en aan de andere zijde de techniek die de vormgeving van de websites tot leven brengt in een goedwerkend systeem. Onlosmakelijk aan elkaar verbonden, maar ieder zijn expertise.

 

team-frouwkjenauta


Frouwkje Nauta is grafisch vormgeefster en en geeft alle communicatiemiddelen vorm. Naast het creatieve onderdeel denkt ze ook graag mee over invulling van de websites en het inzetten van reclamecampagnes. 


team-wietselemstra
Wietse Lemstra heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites en is gespecialiseerd in het maken van connecties tussen website en content management, boekhoudkundige systemen en warehouse facilities.

 

Naast deze twee vaste gezichten werken wij samen met freelancers die projectmatig of wekelijks een aantal uren met ons meewerken. Dit houdt ons als team ook bij de tijd en hebben we sparringspartners om (ingewikkelde) projecten aan te pakken.

Bij Moune combineren we Friese nuchterheid met grenzeloze creativiteit.

Moune, het Friese woord voor "molen", symboliseert onze constante beweging en zoektocht naar creatieve ontwikkelingen. Met diepgewortelde Friese achtergrond omarmen we onze bedrijfsnaam als een voortdurende bron van inspiratie.

 

Ervaring en succesvolle samenwerking

Moune is een gevestigd reclamebureau in Akkrum, Friesland, met jarenlange ervaring. We bedienen met trots succesvolle merken zoals Z8, Van Rogge en Studio 365. Daarnaast werken we samen met bedrijven zoals Pean, Zorgcentrum het Bildt, Koster Eurotransport, Prego Zeilzwerven en WoodNess Pizza.

 

Complete creatieve oplossingen met persoonlijke aandacht

Ons doel is onze klanten volledige oplossingen (zowel online als offline) te bieden, om hen volledig te ontzorgen. Bij Moune staat persoonlijk contact voorop, en onze nauwe samenwerking leidt vaak tot de meest creatieve oplossingen.

 

Centraal gelegen in Friesland

Ons reclamebureau bevindt zich in Akkrum, op slechts 15 minuten reizen van Leeuwarden. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, Akkrum is uitstekend bereikbaar.

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

Onze klanten

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation