Hosted Exchange is een zeer betrouwbare manier van online email hosting en zorgt voor een 99,9% uptime garantie. U heeft dus altijd en overal de beschikking over al uw emails, uw agenda en uw contactpersonen.

Wij kunnen u deze garantie geven omdat alle servers redundant (dubbel) zijn uitgevoerd. Wanneer één server dus onbereikbaar is, wordt zijn taak automatisch door een andere server overgenomen.

Daarnaast is het hele platform voorzien van een firewall en worden alle emails beschermt door een antivirus en een anti-spam filter, waardoor u veilige en (bijna) geen ongewenste emails meer zult ontvangen. Wanneer u meerdere gebruikers heeft kunt u ook uw agenda’s en contactpersonen met elkaar delen.

 

Hosted Exchange wordt geleverd met een online emailprogramma dat veel gelijkenis vertoond met Microsoft Outlook.

Wilt u liever uw email in Outlook op uw PC of Mac ontvangen? Ook dit is geen probleem. U krijgt van ons een handleiding hoe u dit voor elkaar kunt krijgen. Wanneer u geen licentie voor Outlook heeft kunt u die bij ons voor een klein bedrag leasen.

Het is zelfs mogelijk om uw mail, agenda en contactpersonen op uw iPhone, telefoon of PDA binnen te laten komen. Ook voor de Blackberry hebben wij hier een oplossing voor.

 

Een gebruiker krijgt standaard 4 GB aan schijfruimte en is gekoppeld aan 1 uitgaand emailadres.

 

Kosten Hosted Exchange

De kosten voor een Hosted Exchange account bedragen € 80,- per uitgaande emailadres. Een Outlook licentie bedraagt € 36,- per jaar.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Portfolio

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation