Hosted Exchange is een zeer betrouwbare manier van online email hosting en zorgt voor een 99,9% uptime garantie. Je hebt dus altijd en overal de beschikking over al jouw emails, agenda en contactpersonen.

Wij kunnen je deze garantie geven omdat alle servers redundant (dubbel) zijn uitgevoerd. Wanneer één server dus onbereikbaar is, wordt zijn taak automatisch door een andere server overgenomen.

Daarnaast is het hele platform voorzien van een firewall en worden alle emails beschermt door een antivirus en een anti-spam filter, waardoor je veilige en (bijna) geen ongewenste emails meer zult ontvangen. Wanneer je meerdere gebruikers heeft kunt u ook jouw agenda’s en contactpersonen met elkaar delen.

 

Hosted Exchange wordt geleverd met een online emailprogramma dat veel gelijkenis vertoond met Microsoft Outlook.

Wil je liever jouw email in Outlook op uw PC of Mac ontvangen? Ook dit is geen probleem. Je krijgt van ons een handleiding hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Wanneer je geen licentie voor Outlook hebt kun je die bij ons voor een klein bedrag leasen.

Het is zelfs mogelijk om jouw mail, agenda en contactpersonen op jouw iPhone, telefoon of PDA binnen te laten komen. Ook voor de Blackberry hebben wij hier een oplossing voor.

 

Een gebruiker krijgt standaard 4 GB aan schijfruimte en is gekoppeld aan 1 uitgaand emailadres.

 

Kosten Hosted Exchange

De kosten voor een Hosted Exchange account bedragen € 80,- per uitgaande emailadres. Een Outlook licentie bedraagt € 36,- per jaar.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Portfolio

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation