Beveilig je website met een SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat versleutel je het dataverkeer van en naar je website. Je kunt dit herkennen aan een groen slotje voor je URL, er staat dan HTTPS in plaats van HTTP (de S staat voor Secure), bezoekers kunnen dan zien dat hun gegevens versleuteld zijn. HTTPS is tegenwoordig verplicht als je formulieren of nieuwsbriefaanmeldingen via je website verstuurd. In het kader van de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is beveiliging van je website extra onder de aandacht.

Maar ook voor bezoekers van je website is het een extra teken van "veiligheid". Want men wil wel kijken en kopen bij een betrouwbare partij, een SSL-certificaat kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

 

Ook als je geen persoonsgegevens verwerkt is SSL tegenwoordig een "must" want vanaf juli 2018 gaat Google websites zonder SSL als onveilig markeren. Een SSL-certificaat maakt je website ook nog eens (iets) beter vindbaar. Google gaat namelijk veilige websites belonen met een hogere score in de zoekresultaten.

SSL-certificaat aanvragen

Alle bedrijven die bij ons een webshop hebben zijn al voorzien van een SSL-certificaat. Voor informatieve websites is dit nog niet zo. 

Heb je al een website bij ons en wil je daarvoor graag een SSL-certificaat aanvragen, dan kan dat uiteraard. Neem contact met ons op en wij zorgen dat het spoedig in orde wordt gemaakt.

 

SSL Certificaat aanvragen

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation