Huisstijl

Het logo vormt de identiteit van uw bedrijf. Uw bedrijf krijgt een gezicht door een passend en stijlvol logo. Wij kunnen een logo voor u ontwerpen dat aansluit op uw werkzaamheden en wensen.

Een logo vormt de basis voor al uw overige reclamemiddelen. De uitstraling en kleuren zetten uw identiteit neer. Het wordt een herkenbaar element van uw bedrijf, waardoor het van belang is dat u deze uitstraling doorvoert in al uw communicatie-uitingen.

 

Een huisstijl voor uw bedrijf

Voor al uw correspondentie is het raadzaam om dit ook in stijl van uw bedrijf te doen. Aansluitend op het logo kunnen wij voor u een passende huisstijl ontwerpen. 

Een huisstijl bevat briefpapier (met uw gegevens), een bijpassende envelop en visitekaartjes. Zo treedt u herkenbaar en eenduidig naar buiten toe.

Branding

Bouw uw bedrijf of merk uit met een compleet pakket aan communicatiemiddelen dat perfect op elkaar aansluit. Naast een huisstijl en logo kan een merk of bedrijf worden uitgebreid met kaarten, giftcards, folders, flyers, brochures, mappen, verpakkingen, website etc.. Wij maken graag een pakket dat naadloos aansluit op uw wensen en adviseren graag over middelen die kunnen worden ingezet om uw merkbekendheid te verstevigen. Voor een aantal merken en bedrijven hebben wij dit gerealiseerd, kijk in ons portfolio hoe dit er dan uit kan komen te zien.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation