Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

 

Online bekijken

Bezoek de website: z8.nl

Digitale versie van recente Z8 Magazines>>

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Z8 Mini/Kids en Z8 Newborn

Z8 is een hip en stoer kledingmerk voor meisjes en jongens (van 0 t/m 8 jaar). Meerdere keren per jaar brengt Z8 nieuwe collecties op de markt. Door de geheel eigen stijl weten ze heel Nederland iedere keer weer te verrassen met hun toffe collecties. De kracht van Z8 zit in de eigentijdse ontwerpen en de prachtige presentatie van de collecties, altijd weer fris, vernieuwend en van deze tijd!

 

Magazines 

Elk half jaar presenteert Z8 nieuwe zomer en winter collecties voor Mini/Kids en Newborn. In nauwe samenwerking met Z8 en de fotograaf maken wij per collectie een uitgebreid magazine. Daarnaast brengen ze tussen deze hoofdcollecties vaak Limited Edition-collecties uit waarvoor we ook de bijbehorende promotionele middelen ontwikkelen. Inmiddels hebben wij de magazines voor 29 mini-kids collecties en 17 Newborn collecties mogen uitwerken.

 

Intensief proces

Het magazine van Mini/Kids beslaat 52 pagina's en wordt in een oplage van 30.000 exemplaren gedrukt. Het Z8 Newborn magazine beslaat 24 pagina's en hiervan worden 10.000 stuks gedrukt per collectie. Dit verzorgen wij twee keer per jaar. Ook het drukwerk luistert nauw voor wat betreft de kleuren, kwaliteit en afwerking en hiervoor hebben wij direct contact met de drukker. In samenwerking maken we uitvoerige drukproeven om de kleuren en drukkwaliteit te beoordelen en bij te sturen.

 

Online | Maatwerk

Voor Z8 hebben wij een particuliere- en zakelijke webshop ontwikkeld. De particuliere webshop moet aan hoge eisen voldoen qua snelheid, performance en uitstraling. De webshop trekt vele bezoekers en tijdens een SALE moet de webshop de grote aantallen bezoekers, die tegelijk op de website komen en bestellen, goed kunnen verwerken en zorgen dat alles goed blijft functioneren. Door constante monitoring en optimalisering is het voor ons een prachtige uitdaging om iedere keer aan te werken.

De webshop voor de B2B-markt zorgt voor bestelgemak voor de ondernemers. Voorraadbeheer, bestellen in pakketten en pre-ordering zijn belangrijke aspecten.

Zowel de zakelijke als particuliere webshop zijn gekoppeld aan het Warehouse Management Systeem van Z8. Hiervoor zijn maatwerk-koppelingen gemaakt en door de omvang en diversiteit aan artikelkenmerken is dit een diepgaand proces met uitgebreide testperiode en nauwe samenwerking met andere partijen op het gebied van het WMS en de boekhoudprogrammatuur.

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation