Online bekijken

Bezoek de website: z8.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Z8

Z8 is een hip en stoer kledingmerk voor kinderen. Meerdere keren per jaar brengt Z8 nieuwe collecties op de markt. Door de geheel eigen stijl weten ze heel Nederland iedere keer weer te verrassen met hun toffe collecties. De kracht van Z8 zit in de eigentijdse ontwerpen en de prachtige presentatie van de collecties, altijd weer fris, vernieuwend en van deze tijd!

 

Website | Particulier en B2B | Maatwerk

Voor Z8 hebben wij een particuliere- en zakelijke (B2B) webshop gemaakt.

 

Beide websites zijn geheel op maat gemaakt. De uitstraling is modern, strak en functioneel. De webshop voor consumenten moet aan hoge eisen voldoen qua snelheid, performance en uitstraling. De webshop trekt vele bezoekers, zeker tijdens acties als de Super Sale en de 50% korting SALE. Er komen dan grote aantallen bezoekers tegelijk op de website om te bestellen. Wij zorgen ervoor dat ze zoveel mogelijk bezoekers goed kunnen verwerken en dat alles blijft functioneren. Door constante monitoring en optimalisering is het voor ons een prachtige uitdaging om iedere keer aan te werken.

 

Daarnaast hebben we een aparte webshop voor de B2B-markt opgezet. Want ook het bestelgemak voor de ondernemers is een belangrijk onderdeel. Voorraadbeheer, bestellen in pakketten en pre-orders zijn hieriin mogelijk.

Zowel de zakelijke als particuliere webshop zijn gekoppeld aan het Warehouse Management Systeem van Z8. Hiervoor hebben we maatwerk-koppelingen gemaakt en door de omvang en diversiteit aan artikelkenmerken is dit een diepgaand proces met uitgebreide testperiode en nauwe samenwerking met andere partijen op het gebied van het WMS en de boekhoudprogrammatuur.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation