Online bekijken

Bezoek de website: woodnesspizza.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

WoodNess Pizza

WoodNess Pizza verzorgt pizza’s op feesten, events en festivals. Met een hele speciale oven en een aanbod op maat zijn onze pizza’s een beleving op zich. Met een passie voor koken, is het maken van pizza’s een echte specialiteit. 

 

Website

In de omgeving is WoodNess Pizza inmiddels een begrip. Mond-tot-mond reclame is een belangrijk reclamemiddel en geeft veel nieuwe opdrachten. Om de specialiteit van WoodNess Pizza in beeld te brengen en de mogelijkheid om contact op te nemen of een offerte aan te vragen hebben wij een passende website ontwikkeld. Op basis van de huisstijlkleuren zwart, rood en groen is de website een stijlvol, passend jasje voor dit prachtige bedrijf.


Pizza online bestellen

Tijdens de corona-crisis kan de foodtruck helaas niet op festivals en evenementen staan. Om toch pizza's te kunnen verkopen heeft WoodNess Pizza tijdelijk een vergunning gekregen om op vaste dagen en een aantal locaties in de omgeving te staan. Op deze dagen kunnen pizza's op bestelling worden afgehaald. Om dit proces soepel te laten verlopen en een effecient baksysteem te hanteren hebben wij hiervoor een speciale bestelmodule ingezet. De pizza's kunnen online besteld worden en ook direct betaald. Daarnaast kan er een tijdstip worden gekozen waarop de pizza kan worden afgehaald. Aan de beheerzijde van de website is een systeem met digitale agenda gekoppeld en kan het aantal pizza's per tijdstip worden gecoordineerd.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation