Online bekijken

Bezoek de website: vanrogge.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Van Rogge: Roggebrood in een modern jasje

Voor Van Rogge, hebben wij het bekende en authentieke roggebrood in een nieuw, modern jasje gestoken. Een compleet brandingproject voor Van Rogge, waarbij we een complete transformatie hebben gerealiseerd, inclusief een nieuw logo, opvallende verpakkingen en een eigentijdse website. Maak (opnieuw) kennis met roggebrood!

 

Krachtig, opvallend en anders

Van Rogge heeft een krachtige en opvallende stijl die zich onderscheidt van de concurrentie. De kleuren zijn eigentijds en verfrissend, en de combinatie van stoere lettertypes en getekende ingrediënten maakt roggebrood tot een hip product, een absolute eyecatcher in het supermarktschap.

 

Ontdek het gezonde alternatief

Ben je op zoek naar een nieuw, gezond, en smakelijk alternatief voor traditioneel brood? Dan is het tijd om kennis te maken met het roggebrood van Van Rogge. Dit friese roggebrood wordt gemaakt van de beste ingrediënten en heeft een heerlijk smeuïge textuur waar kenners van zullen genieten.

 

Innovatie in smaak

Maar daar blijft het niet bij. Ze hebben innovatieve smaken aan de collectie toegevoegd en verwerkt in vruchten roggebrood. Deze smaken sluiten naadloos aan bij moderne eetgewoonten en trends. Denk aan klassiek roggebrood gecombineerd met heerlijke vruchten zoals appel, rozijnen, pruim, cranberry en vijgen. Probeer het eens!

 

Roggebrood met karakter

Van Rogge staat voor karakter en vernieuwing in de wereld van broodproducten. Ontdek het roggebrood van Van Rogge en geniet van smaken die passen bij de moderne levensstijl.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation