Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Masterskip en Wylde Swan

Masterskip biedt leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo een onvergetelijke levenservaring. Masterskip is een uniek programma gericht op bètavakken aan boord van de Wylde Swam tijdens een reis over de wereld. Meevaren met Masterskip zorgt ervoor dat theorie tastbaar wordt in de dagelijkse praktijk op zee. Het Tall Ship de Wylde Swan is het klaslokaal!

De Masterskipreizen vinden elk jaar tussen oktober en mei plaats. In de overige maanden van het jaar vaart hetzelfde schip - de Wylde Swan - mee in tall ships races en hebben ze een zomerprogramma richting Noord-Europa. Ook kan de Wylde Swan gebruikt worden voor Corporate Hospitality.

 

Promotie

Voor het Masterskip programma maken wij jaarlijks nieuwe programma-folders en hebben we een sponsorboekje ontwikkeld waaruit toekomstige leerlingen tips kunnen halen om geld bij elkaar te krijgen om mee te gaan op een reis. Daarnaast hebben we posters, stickers en polsbandjes ontworpen.

Abri

Voor het Masterskip programma ontwikkelen wij jaarlijks een abriposter voor op de scholen. Voor de zomerreizen van de Wylde Swan maken we ook jaarlijks een programmafolder. Voor de Corporate Hospitality hebben wij ook een stijlvolle folder gemaakt. 

 

Alle uitingen van Masterskip zijn fris, tropisch in wit en rood. De Wylde Swan heeft als basis een donkerblauwe kleur en accenten in rood in wit zodat het toch bij elkaar aansluit.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation