Online bekijken

Bezoek de website: belastingadviseurgreidanus.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Greidanus Administratie & Belastingadvies

Greidanus Administratie & Belastingadvies is in 2010 gestart in Franeker. Het is een fullservice-kantoor met veel expertise en een persoonlijke en betrouwbare manier van werken. Ze staan voor kwaliteit tegen voordelige tarieven. 

 

Website

In 2020 hebben wij de "oude" website (die wij in 2010/2011 hebben gemaakt) omgezet naar een vernieuwde website, die meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van het Sulver-webpakket. Doordat de kleurstelling eenvoudig is af te stemmen op de huisstijl heeft deze site een geheel eigen look-and-feel die past bij Greidanus. De site is responsive en is qua techniek ook weer helemaal up-do-date.

 

Nieuwsmodule

Greidanus Administratie & Belastingadvies is aangesloten bij een overkoepelende organisatie waarbij ze ook toegang hebben tot landelijke nieuwsberichten met betrekking tot de branche. Door een koppeling te maken met dit systeem importeren wij de nieuwsberichten overzichtelijk op de website. De teksten en foto's worden automatisch overgenomen en dagelijks bijgewerkt. Zo wordt de website elke keer opnieuw voorzien van content die interessant is voor (nieuwe) klanten, zonder dat ze daar zelf iets voor hoeven te doen. En het genereert ook content die door Google wordt gevonden en natuurlijk de website bij de tijd houd.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation