Online bekijken

Bezoek de website: glazz.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Glazz

Een andere kijk op glas

Het merk GLAZZ® is een dochteronderneming van Steinfort Glas uit Franeker. Glazz ontwikkelt, produceert en levert complete producten van glas op maat voor consumenten en resellers op de zakelijke markt.

 

Pay-off

Voor Glazz hebben wij in de opstartfase de payoff "Een andere kijk op glas" bedacht voor de particuliere markt. Deze payoff gebruiken ze nu in al hun communicatie-uitingen. Voor de zakelijke markt (GlazzPro) is daaruit de payoff "Een professionele kijk op glas" ontstaan.

 

Maatwerk webshop(s)

De webshop van Glazz is het meest technisch uitgewerkte (online) project in ons portfolio. Een continu proces van ontwikkeling, innovatie en optimalisatie. In de webshop kunnen glazen producten compleet op maat besteld worden. Het ingeven van maten, berekenen van prijzen en ter plaatse genereren van 3D modellen zit allemaal in deze verfijnde webshop. Inmiddels worden ook webshops opgezet in andere landen/talen en kan de zakelijke markt ook eenvoudig bestellen, offertes maken en hebben ze hun eigen white-label webshop optie.

 

Promotie

Glazz heeft een interne marketing en grafische afdeling die de meeste promotionele uitingen zelf ontwikkelen. Voor specials mogen wij vaak meedenken in concept en uitvoering. Zo hebben we voor GlazzPro een flyer en folder gemaakt om mee te geven tijdens de Bouwbeurs. Daarnaast hebben we van concept tot gedetailleerde uitvoering van de wanden meegewerkt aan het standontwerp voor deze beurs.

 

Vrachtwagens / bussen

Niet onze alledaagse tak van sport, maar voor Steinfort Glas en Glazz hebben wij het ontwerp van hun vrachtwagens met aanhangers en bussen van monteurs gemaakt. Een mooie opdracht en leuk als je een vrachtwagen op de weg tegenkomt met een eigen ontwerp!

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation