Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Haven en camping Drijfveer

Drijfveer is een moderne jachthaven met prachtige camping in Akkrum. Met een fantastische ligging en ruime opzet is dit een schitterende plek om aan te meren. De haven beschikt over een tof haventerras van restaurant De Koken, waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. Belangrijk speerpunt voor dit mooie bedrijf is de groene, duurzame manier van werken. 

 

Promotiepakket

Voor Drijfveer en De Koken hebben wij een hippe waterkaart ontworpen met plattegrond van de haven en camping. Daarnaast zijn er leuke speurtochten voor de kinderen op de camping. Ook hebben we voor de bootverhuur een passende serie folders ontwikkeld. Ook hebben we kadobonnen en anscichtkaarten gemaakt die helemaal aasnluiten bij de frisse stijl

 

Uitvoering

Voor het drukwerk is gekozen voor een zo "groen" mogelijke manier van drukken. Voor papier is er gekozen voor een uiterst milieuvriendelijk papiersoort, genaamd Paperwise. Dit is gemaakt van landbouwafval met 100% groene energie. Het papier heeft een lichtbruine uitstraling met zichtbare vezels en past daarom helemaal in het natuurlijke karakter.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation