Online bekijken

Bezoek de website: z8.nl

Digitale versie van recente Z8 Magazines>>

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Z8 Mini/Kids

Z8 is een hip en stoer kledingmerk voor meisjes en jongens (van 1 t/m 9 jaar). Meerdere keren per jaar brengt Z8 nieuwe collecties op de markt. Door de geheel eigen stijl weten ze heel Nederland iedere keer weer te verrassen met hun toffe collecties. De kracht van Z8 zit in de eigentijdse ontwerpen en de prachtige presentatie van de collecties, altijd weer fris, vernieuwend en van deze tijd!

 

Magazines 

Elk half jaar presenteert Z8 nieuwe zomer- en wintercollecties voor de Mini en Kids. In nauwe samenwerking met Z8 en de fotograaf maken wij per collectie een uitgebreid magazine. Daarnaast brengen ze tussen deze hoofdcollecties vaak Limited Edition-collecties uit waarvoor we ook de bijbehorende promotionele middelen ontwikkelen. Inmiddels hebben wij de magazines voor 33 MINI-KIDS collecties mogen uitwerken.

 

Intensief proces

Het magazine van Mini/Kids beslaat 52 pagina's en wordt in een oplage van 30.000 exemplaren gedrukt. Dit verzorgen wij twee keer per jaar. Ook het drukwerk luistert nauw voor wat betreft de kleuren, kwaliteit en afwerking en hiervoor hebben wij direct contact met de drukker. In samenwerking maken we uitvoerige drukproeven om de kleuren en drukkwaliteit te beoordelen en bij te sturen.

 

Online | Maatwerk

Voor Z8 hebben wij een particuliere- en zakelijke webshop ontwikkeld. 

 

Lees meer

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation