Online bekijken

Bezoek de website: spikerspulwike.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Spikerspulwike Akkrum/Nes

Elk jaar kijken kinderen in Akkrum en Nes vol verwachting uit naar Spikerspulwike, een spannend en plezierig evenement dat drie dagen lang de creativiteit en het speelplezier van basisschoolkinderen in groep 4 tot en met 8 viert. Gedurende deze dagen kunnen kinderen in teams hun eigen hutten bouwen met pallets en ander hout. De hutten kunnen vervolgens worden versierd met leuke accessoires.

 

Drie dagen volvermaak

Spikerspulwike draait niet alleen om het timmeren van hutten; tussen de bouwactiviteiten door zijn er tal van andere leuke bezigheden. Denk aan knikkertochten, inspirerende workshops, sportieve spellen en nog veel meer. Deze drie dagen zitten boordevol vermaak en de kans voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en hun creatieve talenten te tonen.

 

Een online platform voor delen en aanmelden

Om informatie over Spikerspulwike te delen, foto's te plaatsen en bovenal, om kinderen de mogelijkheid te bieden zich aan te melden, zocht de organisatie naar een passend online platform. Daarnaast was er behoefte aan een tool om vrijwilligers te werven en hun taken op de website te plaatsen, zodat mensen zich per dagdeel konden aanmelden.

 

Lokale ondersteuning en sponsoring

Als lokaal bedrijf begrijpen we de waarde van gemeenschapsevenementen zoals Spikerspulwike. Daarom hebben we onze diensten aangeboden in de vorm van sponsoring. We hebben niet alleen geholpen bij het creëren van een gebruiksvriendelijke website voor informatie en aanmeldingen, maar hebben ook een nieuwsbriefmodule toegevoegd om de kinderen op de hoogte te houden van dit spannende evenement.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation