Online bekijken

Bezoek de website: pban.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Plaatselijk Belang Akkrum-Nes

Vlak voor de zomer hebben we de website voor Plaatselijk Belang Akkrum-Nes vernieuwd. Wij hebben met zorg een online platform ontwikkeld voor deze vereniging van vrijwilligers, die zich onvermoeibaar inzetten voor het algemene belang van de bewoners in Akkrum & Nes.

 

Samen streven naar een beter woon-, leef-, en werkklimaat

Het doel van Plaatselijk Belang Akkrum-Nes is duidelijk: het bevorderen van het woon-, leef- en werkklimaat binnen de dorpsgrenzen. Wat deze vereniging bijzonder maakt, is dat ze onafhankelijk opereert van politieke partijen of andere groeperingen. Hun inzet is puur gericht op het welzijn en de verbetering van de gemeenschap.

 

Informatie en samenwerking

De nieuwe website biedt niet alleen een informatieve hub voor de gemeenschap van Akkrum & Nes, maar dient ook als een platform voor samenwerking en betrokkenheid. Hier kunnen bewoners zich informeren over de laatste ontwikkelingen en deel uitmaken van de initiatieven die de gemeenschap sterker maken.

 

Ontdek Plaatselijk Belang Akkrum-Nes

Bezoek de website van Plaatselijk Belang Akkrum-Nes en ontdek hoe deze vereniging van vrijwilligers zich inzet voor een betere leefomgeving. Hier kun je deelnemen aan gemeenschapsinitiatieven en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook is het mogelijk je als donateur aan te melden voor slechts EUR 10,- per jaar.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation