Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Swan Expeditions

Swan Expeditions organiseert bijzondere reizen en expedities naar verre bestemmingen. Een bijzonder reisbureau en trotse eigenaar van twee Tall Ships Wylde Swan en Noorderlicht. Ook het Masterskip-porgramma is gekoppeld aan Swan Expeditions aangezien zij de reizen verzogrne op het schip de Wylde Swan. Door de jaren heen zijn er diverse vormen en uitingen geweest van namen en logo's van de schepen en de organisatie. In 2021 is het bedrijf onder te verdelen in 4 delen: Swan Expeditons (als de reisorganisator), het schip de Wylde Swan, het schip Noorderlicht en onderwijsprogrammma Masterskip.

 

Logo's

De logo's van de schepen liepen uiteen. Hier moest eenheid in komen; aan ons de opdracht om de 4 elementen in 1 lijn te trekken en herkenbaar te maken. Ook was de opdracht om de stijl flexibel en uitbreidbaar te maken. Komt er een nieuw schip bij, dat deze in dezelfde lijn kan aansluiten. Het schip is het onderdeel wat bij alle elementen terugkomt, en dan wel een Tall Ship. Van de Wylde Swan en de Noorderlicht waren al tekeningen / logo's gemaakt, maar deze waren te gedetailleerd. Het moest duidelijk zijn dat het om een Tall Ship gaat, maar niet een specifiek schip. Daaorm hebben we de tekening sterk vereenvoudigd. Het is nog wel herkenbaar als Tall Ship, maar het is een overkoepelend beeld geworden. Dit beeld komt terug in de logo's van alle 4 elementen. En doordat het algemeen is, kan het ook in de toekomst toegepast worden op nieuwe schepen of andere onderdelen binnen het bedrijf. Ook de kleuren rood en donkerblauw komen terug in alle bedrijfstakken. Daarnaast hebben we de logo's in diverse vormen uitgewerkt, zodat ze ook goed toe te passen zijn op merchandise en andere promotiedoeleinden.

Het logo voor Swan Expedition en Masterskip hebben als extra beeldmerk een "kompas". Dit staat meer voor de reizen, richting en organisatie van de reizen. 

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation