Online bekijken

Bezoek de website: akkrumergoedland.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Duurzaamheid in Beeld

Voor Akkrumer Goedland hebben we een heldere en informatieve website en nieuwsbriefmodule ontwikkeld. Akkrumer Goedland is een duurzaam initiatief met een missie om Akkrum en omgeving toekomstbestendig te maken. We dragen ons steentje bij door een deel van dit inspirerende project te sponsoren.

 

Een visie voor de toekomst

Akkrumer Goedland is een collectief van agrariërs en ondernemers uit Akkrum en omgeving, toegewijd aan toekomstbestendig ondernemen. De gezamenlijke ambitie is om zorg te dragen voor de veenbodem en te streven naar een mooi en gezond Akkrum.

 

Een modern landgoed voor duurzaam samenwerken

Om deze visie te realiseren, bouwen ze aan een landgoed, maar niet het traditionele type. Akkrumer Goedland is een voorbeeld van moderne samenwerking tussen boeren, bedrijven en burgers. Het is een coöperatief landgoedbedrijf met een sterke focus op natuurbehoud en levenskwaliteit.

 

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbriefmodule delen ze elk kwartaal de nieuwste ontwikkelingen en successen van Akkrumer Goedland. Blijf op de hoogte en laat je inspireren door de stappen die Akkrumer Goedland neemt naar een duurzamere toekomst.

 

Samenwerken voor duurzaamheid

Ontdek de heldere en informatieve website van Akkrumer Goedland en leer meer over het gezamenlijke streven naar duurzaamheid en welzijn. Door bij te dragen aan dit project, dragen we allemaal ons steentje bij aan de toekomst voor Akkrum en de regio.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation