Altijd bereikbaar en efficiënt werken

Een afspraak met de kapper boeken we steeds vaker vanaf de bank op mobiel of tablet, net als een restaurant of vakantie. Ook bij de overheidsinstanties en zorginstellingen mogen we tegenwoordig digitaal een afspraak inplannen. 

En dit biedt ook voordelen, want online is je bedrijf altijd en overal bereikbaar is, dus er worden meer afspraken gemaakt. En ook efficiënt: minder telefoontjes van klanten terwijl jullie aan het werk zijn.

 

Wat kun je met een online systeem om afspraken te maken:

 

  • Verwerk je afsprakensysteem in je website
  • Laat bezoekers zelf zoeken en inplannen
  • Je hebt meteen alle klantgegevens in het systeem
  • Klanten kunnen online afrekenen met digitale factuur en bevestiging
  • Agendabeheer: zie hoe de planning en bezetting ervoor staat
  • Koppel afspraken en diensten aan beschikbaarheid van medewerkers

 

Wil je weten of dit systeem ook kan worden geïntegreerd in jouw Moune website of heb je andere wensen? Neem contact met ons op. De technische mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

 

Contact

 

 

Online reserveringssysteem 

Heb je een woning of ander object dat je wilt verhuren? Ook daar hebben we een online reserveringssysteem voor. Deze module is nog uitgebreider doordat er met boekingsperiodes, dynamische prijzen en opties gewerkt kan worden.

 

Lees meer

Altijd bereikbaar

Online reserveringen worden tegenwoordig veel buiten kantoortijden gedaan. Dat geldt voor vakanties, maar ook voor een massage of de tandarts. Vaak nemen mensen pas in de avond of weekend tijd om dit soort zaken te regelen. Daarom is het erg handig om te werken met een reserveringssysteem dat altijd bereikbaar is.

 

Lekker doorwerken

Bovendien bespaar je jezelf het gedoe met agenda's en overleg - terwijl je net met een opdracht of klant bezig bent - doordat je niet vaak meer gestoord wordt voor een telefonische reservering.

 

Voorbeeld:

Pizza online bestellen

Tijdens de coronacrisis kan de foodtruck van WoodNess Pizza helaas niet op festivals en evenementen staan. Om toch pizza's te kunnen verkopen heeft WoodNess Pizza tijdelijk een vergunning gekregen om op vaste dagen en een aantal locaties in de omgeving te staan. Op deze dagen kunnen pizza's op bestelling worden afgehaald. Om dit proces soepel te laten verlopen en een efficiënt baksysteem te hanteren hebben wij hiervoor de online "pizza afspraken module" ingezet. De pizza's kunnen online besteld worden en ook direct betaald. Daarnaast kan er een tijdstip worden gekozen waarop de pizza kan worden afgehaald. Aan de beheerzijde van de website is een systeem met digitale agenda gekoppeld en kan het aantal pizza's per tijdstip worden gecoördineerd.

 

Lees meer

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation