Hangtag

Heeft u een eigen merk / product? Hoe is dit zichtbaar? Door onze jarenlange ervaring in de mode/lifestyle branche kunnen wij uw product een herkenbaar element geven. 

U heeft een product en dat product straalt iets uit. Maar u heeft zelf ook een duidelijk beeld van waar uw product/merk voor staat. Door passende labels of merkkaarten (ook wel hangtags genoemd) te laten ontwerpen voor uw product geeft u uw merk een duidelijk gezicht. 

 

Daarnaast kunnen we ook labels voor aan het product ontwerpen. Denk aan een merklabel en wasinstructie voor bijvoorbeeld kleding en ander textiel. 

 

Tassen

Een shopper of papieren zak? Geef uw producten mee in een mooie tas met uw naam erop. Zo lopen al uw klanten met uw naam over straat! Een mooie manier van reclame maken. Wij kunnen een mooie tas voor u ontwerpen.

Verpakking

Heeft u een internetwinkel en wilt u uw bestellingen verzorgd versturen? Laat dan een passende verpakking op maat ontwerpen.


Luxe doosjes

Uw product voorzien van een bijpassende verpakking? Laat een luxe doos op maat ontwerpen. Stijlvol om uw product te presenteren of te verzenden. Wij kunnen u tevens helpen bij het vinden van het juiste materiaal en een goede leverancier!

 

Wikkels

Heeft u een product dat niet geschikt is voor een doosje, maar wel een passende wikkel nodig heeft? Denk bijvoorbeeld aan zeep of sokken. Ook hiervoor kunnen wij een ontwerp maken.

Onze klanten

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation