Online bekijken

Bezoek de website: zorgcentrumhetbildt.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Zorgcentrum het bildt

Vanuit twee locaties - St.-Annaparochie en Tzummarum - biedt Zorgcentrum het Bildt  (thuis)zorg, welzijn, huisvesting en facilitaire diensten. Ze streven ernaar om mensen zo lang mogelijk een actief en zelfstandig leven te laten leiden in hun eigen vertrouwde omgeving. Een unieke en prachtige organisatie!

 

Promotie

Voor algemene informatie en dienst gerelateerde informatie hebben we voor het zorgcentrum een mooie folderlijn opgezet. Naast deze reguliere promotiemiddelen werken we ook aan de opmaak van jaarverslagen, de presentatie van beknopte beleidsplannen en flyers.

 

Wervingscampagne 

Voor het invullen van diverse vacatures hebben wij het voor Zorgcentrum het Bildt uitingen gerealiseerd zoals kaarten en advertenties in regionale kranten. Als thema hebben we gekozen voor "Zorgen doe je niet alleen"


Website

Alle informatie over het Zorgcentrum is ook terug te vinden op een overzichtelijke website. Op basis van het Sulver-pakket hebben wij de website opgemaakt in de huisstijlkleuren. 

 

Intranet

Naast de algemene website is er ook een intranetsite, deze is alleen toegankelijk voor personeel. Hierop kunnen interne berichten, uitnodigingen en mededelingen worden gezet. Het is een beveiligde site waarbij de berichten per doelgroep kunnen worden geplaatst, er wordt een mail gestuurd naar de betrokkenen als er nieuws op de intranetsite staat.  

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

Onze klanten

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation