Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Zeilschool Pean

Zeilschool Pean ligt in hartje Friesland en is de plek waar je goed leert zeilen en veel plezier beleeft. Maar ook ideaal voor een schoolkamp of weekendje weg. Geschikt voor groepen tot ca. 120 personen.

 

Logo

Het nieuwe logo van Pean is ontstaan uit het "oude" logo. Het oude logo paste niet meer bij de innovatieve uitstraling van de zeilschool. Maar om het roer niet in een keer volledig om te gooien en het restyling-traject beheersbaar en zero-waste te houden hebben we een logo ontwikkeld waarbij de herkenbare letters van Pean behouden zijn gebleven maar wel een moderne look hebben gekregen door de verweving met de zeilen. Eenvoudig maar herkenbaar.

 

Promotie

Jaarlijks verzorgen wij uiteenlopende promotionele middelen voor deze innovatieve Zeilschool. Wij verzorgen de opmaak van kaarten, certificaten, enquetes, posters, stickers, polsbandjes en ander beursmateriaal voor Pean. 

 

Magazine

Eind 2017 zijn wij gestart met de ontwikkeling van een (online) magazine voor Pean, genoemd het "Roerblad". Op basis van de aangeleverde artikelen en fotografie uit de enorme beeldbank van de zeilschool hebben wij inmiddels al 11 edities gemaakt van dit inspirerende blad. Twee keer per jaar regelen wij dat er een gedrukte versie wordt gemaakt van een speciale Printeditie die wordt verspreid op de zeilschool, beurzen etc.

Neem contact met ons op

Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Centraal gelegen

 

Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adres en contact

 

Moune Reclame & Webdesign

It Vegelinskampke 2

8491 PD Akkrum

 

Telefoon: 085-20 10 230

E-mail: info@moune.nl

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation