Online bekijken

Bezoek de website: vakantiestudiogrou.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Vakantiestudio Grou

Hierbij laten we je kennismaken met de vernieuwde website van Vakantiestudio Grou. We hebben de bestaande website naadloos overgezet naar ons systeem, waarbij de vertrouwde vormgeving behouden is gebleven. Maar daar stopt het niet - we hebben een gloednieuwe reserveringsmodule toegevoegd, zodat bezoekers nu eenvoudig online een van de prachtige accommodaties kunnen boeken.

 

Waterrijke ontspanning in Friesland

VakantieStudioGrou nodigt je uit voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg in het mooie Friesland. Geniet van de rust en de waterrijke omgeving terwijl je per fiets, te voet, of met de boot het hart van Friesland ontdekt. De accommodaties bevinden zich in het centrum van Grou, een toplocatie voor watersportliefhebbers.

 

Drie unieke accommodaties, één Prachtige Locatie

Bij VakantieStudioGrou kun je kiezen uit drie moderne en sfeervolle accommodaties: de vakantiestudio, de vakantiekamer en de blokhut. Allemaal gelegen aan of bij het water, zodat je de schoonheid van Friesland ten volle kunt ervaren.

 

Eenvoudig reserveren, direct genieten

Met onze nieuwe reserveringsmodule wordt het boeken van een accommodatie bij VakantieStudioGrou een fluitje van een cent. Bezoek de website en ontdek de mogelijkheden voor een ontspannen verblijf aan het water in het hart van Friesland.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation