Online bekijken

Bezoek de website: uskeatsen.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Kaatsvereniging Us Keatsen

Als reclamebureau zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het behoud van lokale initiatieven en verenigingen, zoals Kaatsvereniging Us Keatsen. Als bedrijf uit de buurt zetten we ons in om de gemeenschap te ondersteunen door jaarlijks een aantal van deze initiatieven te sponsoren en te helpen met onze expertise.

 

De bestaande website van Us Keatsen had dringend behoefte aan onderhoud en kon niet langer worden bijgewerkt. Daarom hebben wij als plaatselijk bureau de website omgezet naar ons systeem en een frisse make-over gegeven. Hierdoor kan de vereniging de website nu zelf beheren, met de wetenschap dat we altijd klaarstaan om te helpen, bijvoorbeeld bij het opzetten van aanmeldformulieren voor grote evenementen.

 

Wij geloven sterk in het behoud van lokale verenigingen zoals Us Keatsen. Ze vormen de ruggengraat van onze gemeenschap en dragen bij aan het welzijn van ons dorp. Door te sponsoren en te ondersteunen, willen we ervoor zorgen dat deze verenigingen kunnen blijven floreren en bijdragen aan het lokale leven.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation