Online bekijken

Bezoek de website: sintakkrum.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Sint Akkrum

Sinterklaas is een jaarlijks hoogtepunt voor kinderen in heel Nederland en dat geldt zeker ook voor de gemeenschap in Akkrum/Nes. Dit feest, dat door jong en oud vol verwachting wordt beleefd, wordt in het dorp jaarlijks groots gevierd. Dankzij het enthousiaste comité, bestaande uit vrijwilligers, kunnen de inwoners van Akkrum/Nes genieten van een onvergetelijke Sinterklaaservaring.

 

Een grootse intocht en weken van vermaak

Het Sinterklaascomité van Akkrum/Nes zorgt voor een spectaculaire intocht van Sinterklaas en zijn talrijke Pieten. Maar dat is niet alles. Gedurende weken van feestelijk vermaak in het dorp organiseert het comité allerlei activiteiten voor jong en oud, waardoor de magie van Sinterklaas in het hart van de gemeenschap wordt gebracht.

 

Een website voor delen en verbinden

Om de festiviteiten en activiteiten te delen met de gemeenschap, was het comité op zoek naar een moderne oplossing. Ze wilden een platform waarop nieuwsberichten konden worden geplaatst, kinderen kleurplaten konden downloaden, Pieten uitgenodigd konden worden voor huisbezoeken en foto's konden worden gedeeld. Ook het lokale Sinterklaasjournaal kan via de website worden bekeken.

 

Lokale ondersteuning en sponsoring

Als lokaal bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om dergelijke waardevolle tradities in stand te houden. Daarom hebben we onze diensten aangeboden in de vorm van sponsoring, om ervoor te zorgen dat het Sinterklaasfeest in Akkrum/Nes kan blijven bestaan en blijven groeien.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation