Online bekijken

Bezoek de website: hofstee-kruisinga.nl

 

Interessant?

Ben je ook op zoek naar overzichtelijke, sfeervolle website?

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Salarisbureau Hofstee & Kruisinga

Hofstee&Kruisinga is een salarisbureau uit Leeuwarden en verzorgt de complete salarisadministratie voor bedrijven. Het maken van loonstroken, jaarwerk en ondersteuning op het gebied van personeelszaken behoort tot hun dagelijkse kost. Daarnaast adviseren ze ook over zaken als loonkostenvoordeel, arbeidscontracten en ontslagzaken.

 

Website

Voor dit salariskantoor hebben wij een nieuwe website gemaakt op basis van het Sulver-template. De wens was een website die meer sfeer uitstraalt en qua functionaliteit ook goed werkt in alle browsers en op diverse apparaten. Om het bureau te onderscheiden in de markt hebben we geadviseerd om de website een persoonlijk tintje te geven. De meerwaarde van het kantoor zit ook in de betrokkenheid van de medewerkers. In samenwerking met fotografe Geke Minnema zijn we tot dit prachtige resultaat gekomen. Geke heeft iedereen puur en stijlvol in beeld weten te brengen. Daarnaast komt ook het mooie kantoorpand in de binnenstad van Leeuwarden in beeld. Door deze beelden in de website te brengen krijgt het een hele persoonlijke look. Kortom een heel compleet plaatje! 

 

Logo

Hofstee en Kruisinga bestaat al jaren en het logo bevalt goed en komt overal in terug. Met het vernieuwen van de website hebben we geadviseerd om het logo te behouden, maar te restylen zodat het qua kleurbeeld ook beter past bij de stijl van de website en meer van deze tijd. De kleuren waren vrij hard, koel en zakelijk, dit hebben we aangepast naar vergrijsde (pastel)tinten met een donkere tegenhanger. Ook de ondertitel van het logo hebben we in een ander lettertype gezet zodat het vriendelijker overkomt, passend bij de enthousiaste mensen van dit kantoor. 

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation