Online bekijken

Bezoek de websites: zeilzwerven.nl | bedrijfsuitjefriesland.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Prego Zeilzwerven

Prego Zeilzwerven verzorgt zeiltochten voor (grote) groepen. Van bedrijfsuitjes, familiedagen, schoolkampen vrijgezellenfeesten en teambuilding; dat kan in één dag of meerdere dagen; overnachten kan ook. Met groot enthousiasme en deskundige bemanning zorgen ze ervoor dat elke uitje een unieke ervaring om nooit te vergeten wordt! 


Website Zeilzwerven

De website van Prego is ontwikkeld in het Sulver-pakket in eigen huisstijlkleuren. De grote diversiteit aan uitstapjes en mogelijkheden om te zeilen worden hier uitvoerig beschreven. 

Website Bedrijfsuitjes
Naast de corporate website van Prego Zeilzwerven hebben we ook een website gemaakt die speciaal ingericht is voor Bedrijfsuitjes in Friesland. Hieraan zijn prachtige arrangementen gekoppeld zodat men in een keer een keuze kan maken en een goede inschatting kan maken van de kosten. Voor de conctent van deze website hebben wij een extern bureau in de hand genomen die op basis van zoekwoordenonderzoek en interview met de eigenaren de teksten heeft opgezet om ook beter te worden gevonden in de zoekmachines.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation