Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Pean buiten

Zeilschool Pean bouwt 12 luxe waterlodges die geboekt kunnen worden voor een prachtige vakantie aan het water. De eerste lodges zijn juni 2020 gereed.

 

Branding

Voor de lancering van dit nieuwe project zijn wij gevraagd om de branding voor dit vakantiepark op te zetten. We zijn begonnen met het ontwerpen van een logo in stijl van het logo van de Zeilschool (waar het naast gebouwd gaat worden) met de kenmerken van buitenleven en bijzondere natuur. Naast het logo hebben wij in concept de kleuren, fonts en beelden geschetst, hoe het totaalplaatje qua beeld en sfeer eruit moet komen te zien. In samenwerking met een andere partij zijn er 3D beelden gemaakt van de lodge en hebben wij het concept voor de website bedacht.

 

Promotie

Om de waterlodges onder de aandacht te brengen hebben we op hele korte termijn een eerste flyer ontwikkeld die mensen alvast op de hoogte kan brengen van dit nieuwe project.

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation