Online bekijken

Bezoek de website: leenhuysakkrum.nl

 

Interessant?

Ben je ook op zoek naar een website met handige boekingsmodule?

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Leenhuys Akkrum

Een moderne vakantiewoning in hartje Friesland. Leenhuys Akkrum ligt op ongeveer 3 km van het dorp Akkrum. Het moderne vakantieverblijf geeft rust, ruimte en privacy. De vakantiewoning is door de eigenaar zelf gebouwd en daardoor perfect afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Het lichte interieur is hedendaags met vintage elementen, een verrassende en mooie combinatie. 

 

Logo

Voor Leenhuys Akkrum hebben wij een logo ontworpen dat perfect past bij de stijl van het vakantiehuis. De contouren van het huis zijn gestileerd weergegeven en de omgeving, de prachtige tuin met fruitbomen, wordt ook fraai weergegeven in de vorm van het groene blad. Er is gekozen voor een font met een schreef, ook dat sluit weer nauw aan bij het moderne, landelijke gevoel van het huis. Het logo is in meerdere varianten uitgevoerd zodat deze zowel liggend als staand goed kan worden toegepast en ook op donkere ondergrond prima tot uiting komt. Het kleurenpalet bestaat uit zwart met groentinten.

 

Website

De website voor Leenhuys Akkrum hebben we uitgevoerd in het Sulver-template. Door de handige werking van de (nieuws)secties en het fotogrid is de site op een stijlvolle manier ingericht met prachtige aangeleverde foto's. De website is uitgebreid met een boekingsmodule gekoppeld aan een digitale agenda. De beheerder kan eenvoudig periodes, prijzen en extra opties koppelen die geboekt kunnen worden. Hoog- en laagseizoen, weekenden, midweken, volle weken, bedlinnen etc. kunnen allemaal zelf worden ingevuld zodat de bezoeker van de website direct de beschikbare periodes ziet met de bijbehorende prijzen. 

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation