Online bekijken

Bezoek de website: frieserechtshulp.nl

 

Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

De Friese Rechtshulp

De Friese Rechtshulp is opgericht in 2013, het is voortgekomen uit het vroegere Rechtshulp Noord Advocaten. Ze zijn gevestigd tegenover de Blokhuispoort in Leeuwarden. De Friese Rechtshulp houdt zich met name bezig met zaken van en tussen particulieren. Denk aan ontslagzaken, echtscheidingen, huurkwesties, problemen met uitkeringen en meer. Ze kunnen iedereen bijstaan als advocaat, maar in voorkomende gevallen treden ze ook op als mediator. Naast particulieren staan ze ondernemers ook graag bij.

 

Logo

In 2013 hebben wij het logo voor de Friese Rechtshulp ontwikkeld. Hierbij zijn ook het briefpapier, visitekaartjes en enveloppen op afgestemd. Daarnaast hebben wij het logo ook laten plaatsen in de raambestickering op het pand.

 

Website

In 2020 hebben wij de "oude" website (die wij in 2013 hebben gemaakt) omgezet naar een vernieuwde website, die meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van het Sulver-webpakket. Doordat de kleurstelling eenvoudig is af te stemmen op de huisstijl heeft deze site een geheel eigen look-and-feel die past bij de Friese Rechtshulp. De site is responsive en is qua techniek ook weer helemaal up-do-date.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation