Interessant?

Spreekt ons portfolio je aan? 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

Effectus-HR - Meetbaar. Anders.

Effectus gelooft dat de werving en selectie anders kan én anders moet. Ze werken graag actief en intensief met de opdrachtgever samen om de beste kandidaat te vinden. Die kandidaat is er altijd, Effectus-HR weet heel goed waar ze moeten zoeken.

 

Huisstijl

Voor Effectus-HR hebben we een logo ontworpen dat kracht en eenvoud uitstraalt. Door het gebuik van een beeldmerk met ronde vormen en opvallende kleur kenmerkt dit ook de menselijke kant en valt het op tussen de andere bedrijven in de branche. Meetbaar maar ook anders. Het logo is doorgevoerd in de huisstijl met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

 

Promotie

De vlaggen buiten het gebouw zijn ook in huisstijl ontwikkeld en we hebben ook de levering verzorgd via een externe partij. Daarnaast hebben we "bloemenkaarten" ontworpen voor de boeketjes die worden bezorgd bij de eerste werkdag van een nieuwe kandidaat, hoe attent! Om de unieke werkwijze van Effectus-HR op een ludieke manier onder de aandacht te brengen hebben ze een letterlijke "blik op recruitment" ontwikkeld. Hiervoor hebben wij een passend label ontworpen en ook de inhoud in de vorm van een waaier met informatie.

  

Bel: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

  

Stuur een bericht

Altijd een snelle reactie

  

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation