Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
    8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
Waarom Moune

Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

Afhankelijk van wat u allemaal op uw website of webwinkel wilt laten zien kan het basispakket worden uitgebreid met extra modules. Door de jaren heen hebben wij een aantal aanvullende modules / functionaliteiten ontwikkeld.  Denk aan het versturen van nieuwsbrieven, een zoekfunctie, meertaligheid en fotoboeken.

 

Fotoboek / lookbook

Heeft u meerdere foto's of projectafbeeldingen die u mooi wilt presenteren op uw website? Maak dan gebruik van onze fotogalerij.

 

Nieuwsbrief
Maandelijks uw klanten op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen of aanbiedingen? De nieuwsbriefmodule heeft een vast stramien voor een digitale nieuwsbrief per e-mail. Tekst en afbeeldingen kunnen door de gebruiker zelf worden ingevuld.
 
Meertaligheid
Uw site ook in andere talen publiceren? Dat kan eenvoudig met deze module.

 

Pakketdienst 

Verstuurt u uw pakketten met een transporteur? In de Moune Manager kunt u uw orders afhandelen waardoor de klant automatisch een mail krijgt met een track&trace nummer. Hiermee kan de klant zijn pakket online volgen. Wij zorgen voor een koppeling tussen de website en het systeem van de transporteur (zoals PostNL, GLS, DHL).

 

Staat de module/functie die u zoekt hier niet tussen neem dan contact met ons op. Wij kunnen alles op maat voor u inbouwen.

Alle modules zijn met de Moune Manager te beheren.

 

BEL: 085 20 10 230

Bereikbaar ma-vr van 09:00 - 17:00

 

Stuur een bericht

Tijdens kantooruren binnen 2 uur reactie

 

Goed bereikbaar

Vlakbij A32 en treinstation

Portfolio